Menno

Missie geslaagd!! Op 4 juni 2014 heb ik samen met Annie Pijnenburg uit Deurne deze berg overwonnen!! Annie heeft al jaren gevochten tegen kanker en uiteindelijk deze verschrikkelijke ziekte overwonnen. Haar droom was het om deze berg van 12,8 km met 21 bochten te beklimmen.

Alpe d’HuZus is op woensdag 04 juni 2014 verreden voor de mensen die éénmaal deze berg wilden beklimmen, op donderdag 05 juni gevolgd door het Alpe d’HuZes evenement voor de meervoudige klimmers.

In een trainingsperiode van slechts zeven maanden training heeft ze haar fysieke en mentale belastbaarheid naar een TOP-niveau gebracht! Ik ben nog steeds verbaasd hoe iemand in zo’n korte tijd zo fit kan worden.

Half november is Annie bij onze praktijk begonnen met een revalidatieprogramma op locatie Body Business. In december 2013 was namelijk 1 minuut inspanning op de crosstrainer al te veel!!  Met het doel van haar droom voor ogen werd het mijn taak om haar als fysiotherapeut en persoonlijke coach klaar te stomen voor deze enorme uitdaging. Na een intensief  trainings- en voedingsprogramma is Annie binnen 3,5 uur samen met mij naar boven gefietst!! Ik moet zeggen dat ik ontzettend trots ben op Annie: haar leefstijl, visie, en doorzettingsvermogen is een inspiratie voor velen.

Op donderdag 5 juni heb ik me als vrijwilliger ingezet om voor team Weclimb4you om alle overige fietsers met blessures te verzorgen. Om 04.00 uur ben ik gestart om de berg op te lopen en de fietsers te supporten. Wat een geweldige ervaring!

De uitzending is nog terug te zien: ( ik kom zelf heel even in beeld  tussen 30.00 en 32.00)

Tot de volgende uitdaging,

Groepjes, Menno

Ad6-300x173 ad6-1-300x293