Tot onze grote ontzetting en verbijstering bereikte ons donderdagmiddag 19 juni het bericht dat onze maat, collega en vooral vriend Zeno Sinkiewicz, die donderdagochtend om 10.30 door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen.

Zeno-210x300

Wij wensen

Marion,

Marisca – Stijn en Eran,

Andras – Nicole

 en oma Nettie

heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies

Omdat er liefde is
bestaat er geen voorbij
In alle eeuwigheid ben jij

Via deze weg willen wij u bedanken voor uw belangstelling en medeleven, in welke vorm dan ook,  bij  het overlijden van Zeno. Wij putten veel steun uit de talrijke positieve en vaak hartverwarmende anekdotes over hem. Hoewel de grote leegte en het gemis blijven, doet het ons goed te weten dat Zeno door zo velen gezien en gewaardeerd is om wie hij was.

Marion Sinkiewicz

Marisca, Stijn en Eran

Andras en Nicole

Oma Nettie