Vanaf half augustus 2014 is de entree aan de Baroniehof-zijde -definitief- uitsluitend als nooduitgang in gebruik en niet meer als ingang. 
Samen met het groot onderhoud aan de praktijk hebben we besloten om de ingang aan de Baroniehof kant niet meer als gewone entree te blijven gebruiken. De reden hiervoor is met name de veiligheid. We hebben recent te maken gehad met insluiping en diefstal en we willen voor de veiligheid van onze en uw spullen een beter overzicht houden over de bewegingen in onze praktijk. De Baroniehof ingang wordt maar heel beperkt gebruikt en door deze nu bij de gebruiksruimte te trekken creëren we hiermee tevens de mogelijkheid om onze ruimte voor actieve revalidatie apparatuur verder uit te breiden. Houdt u dus rekening met deze verandering en maakt u dus gebruik van de entree aan de Rakthof-zijde waar zich ook de parkeerplaats bevindt.

entree4

entree5