De “Rakthof make-over” zit er bijna op!

Na 21 jaar was onze praktijk aan een grote onderhoudsbeurt toe. Samen met Monique van Rixtel van het gelijknamige Kleur & Interieurdesign bureau is een ontwerp en plan gemaakt wat inmiddels exact volgens schema bijna voltooid is. Eind augustus is gestart met het groot onderhoud aan ons praktijkpand op locatie Rakthof. Naast een nieuwe vloer is nu ook het schilderwerk van muren, plafonds, deuren en kozijnen klaar. Het motief van onze nieuwe vloer ( door sommige klanten in eerste oogopslag als “druk” bestempeld 😉 ) samen met de veel lichtere kleurstelling zorgt voor een heel ruimtelijk effect. In de wachtruimte staan nu ook nieuwe stoelen met tafeltjes en is de verlichting aangepakt. De behandelunits zijn ook van nieuw meubilair en nieuw sanitair voorzien.

Een loopband, hometrainers en waterbike complementeren het “actieve beweeg” gedeelte wat we nu gecreëerd hebben bij de “oude” Baroniehof-ingang, die zoals eerder vermeldt dus uitsluitend nog als nooduitgang dienst doet.

We zijn allemaal erg trots op het eindresultaat en willen onze klanten de afgelopen weken bedanken voor hun begrip als er soms wat onvermijdelijke overlast van de werkzaamheden was.

20141029_154516-168x300

Loopband

gang-168x300

Gang

20141029_154647-300x168

Behandelkamer