Wat worden jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Minder roken? Meer bewegen? Gezonder eten? De buurtsportcoach van stichting Jibb helpt jou met de eerste stap! 

Stichting Jibb organiseert op 10 januari 2015 een Meet, Weet en Beweeg bijeenkomst, i.s.m. o.a. ZuidZorg, Elkerliek ziekenhuis, BodyBusiness, In Balans, Fysio Rakthof, Podotherapie Itz en huisarts Dr. Thijs Kommers. Fysio Rakthof doet dus ook mee aan dit evenement! Hoe staat het met jouw suikerspiegel, bloeddruk, conditie, BMI, longinhoud, voetafwikkeling etc.? Kom daar op 10 januari achter! Naast de testjes krijg je ook een leuke workshop over gezonde voeding en ga je ervaren dat bewegen heel leuk is. Deelname is GRATIS! Voor wie? Alle volwassen inwoners van gemeente Helmond mogen meedoen! Klik hier voor inschrijving. Voor vragen kun je terecht bij buurtsportcoach Marloes Faesen: marloesfaesen@jibbhelmond.nl of bellen naar 06-16135810.