Het gebruik van ons online inschrijfformulier welke wij al vanaf de zomer 2013 gebruiken, is inmiddels “gemeen goed” geworden. Dit heeft als grote voordeel besparing van administratietijd t.o.v. behandeltijd, waardoor er meer effectievetijd is voor de klant.


Cyber criminaliteit met o.a. diefstal plus gebruik van persoonlijk gegevens is dagelijks in het nieuws. Daarom hebben wij deze inschrijfpagina op onze site overgezet naar een beveiligde (https) verbinding. U herkent dit aan het slotje in de browserbalk. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om in de nabije toekomst op een veilige manier via deze gecodeerde verbinding meerdere behandelgerelateerde vragenlijsten online te laten invullen.
Om nog effectiever het behandel- en diagnostisch proces te kunnen sturen vragen we nu ook om een online vragenlijst met klachteninventarisatie in te vullen. Deze online vragen lijst (Doe de Check) bestaat niet alleen uit vragen, maar laat u ook zelf enkele testen doen met een foto of filmpje als voorbeeld. Onze ervaring leert dat zowel wij als behandelaars veel nut hebben van deze extra informatie, maar dat daarnaast ook onze klanten beter zicht op hun klachten hebben gekregen en deze duidelijker kunnen omschrijven.

Daarnaast vindt u op deze pagina (waar heb ik last van) nog veel informatie over allerlei klachten aan het bewegingsapparaat met duidelijke illustratie en goed leesbare tekst.