Update

Op zaterdag 14 februari 2015, is er in sportcentrum Body Business een interne brand geweest. Het sportcentrum bestaat uit twee hallen, als je er voor staat de linker of zuidhal en de rechter of noordhal. In de linker hal zijn o.a. onze fysio praktijk, de podotherapeut, sportmasseur, beautysalon en kinderopvang gevestigd en daar zijn ook de zalen voor groepslessen.
De brand heeft zich in achter in die linker hal voorgedaan. Dit heeft flinke schade veroorzaakt aan die hal van het sportcentrum. Al was onze praktijk niet direct door de brand getroffen, er is wel veel schade ontstaan door de rook en roetvorming. De reparatie van de schade gaat enige maanden duren, dit betekent voor onze praktijk op deze locatie dat we de komende maanden geen gebruik kunnen maken van onze bestaande praktijkruimtes. Met man en macht is gewerkt aan een tijdelijke oplossing en we zijn intern verhuisd naar de voorzijde van de rechter hal van het sportcentrum en we hebben daar, voor de komende maanden, ruimte voor de praktijk kunnen creëren en we kunnen daarom vanaf donderdag 19-02 weer onze klanten ontvangen! Ondanks het kleinere oppervlak is daar nu gelukkig een zeer functionele praktijkruimte.

Onze dienstverlening aan onze klanten zal dan ook met minimale beperkingen door kunnen gaan en we hopen op een zo snel mogelijk herstel van alle schade. We houden u op de hoogte.