De nieuwe zaal in het woonzorgcenrum Alphonsus op Mierlo-Hout, gekoppeld aan onze vestiging daar, hebben we sinds 01 maart jl. in gebruik. Deze ruime, lichte ruimte is inmiddels voorzien van loopband, cross-trainer, hometrainer, loopbrug en alle verdere benodigde oefenmateriaal.  Rob en Jenny zijn gestart met de trainingen op gebied van met name neurologie (o.a. MS, Parkinson, CVA en dwarslaesie) en claudicatio (bloedvat problemen in de benen).

Onze zaal is gelegen aan de achterkant van het  woonzorgcentrum, te bereiken via de achteringang gelegen aan het parkeerterrein vanuit de Pastoor Elsenstraat. Door de sluis van de achteringang, daarna meteen eerste gang links is onze ingang. De zaal wordt door ons gebruikt op maandag- en vrijdagmiddag (Rob en Jenny) en op dinsdag- en donderdagmorgen (Jenny).

Op locatie Body Business wordt erg hard gewerkt aan het herstellen van de brandschade in de zuidhal waar onze fysio is. Alhoewel de tijdelijke ruimte in de noordhal een prima oplossing biedt kijken we toch uit naar onze ruime zaal in de zuidhal. Daar gaan we iets verschuiven van locatie, onze zaal komt op de plaats van de voormalige kinderopvang. Deze krijgt ook een directe verbindingsdeur met de grote fitness zaal. Naar verwachting moet begin juli e.e.a. zover zijn dat we daar weer van start kunnen gaan. De aerobic zaal in de zuidhal is inmiddels wel weer zover klaar dat die heel binnenkort weer in gebruik kan worden genomen, dus het schiet op!