Na de brand op locatie Body Business wordt er hard gewerkt aan het herstel. Onze praktijkruimte met grote oefenzaal en behandelcabines komt terug op een gewijzigde plaatsNa een uitgebreide schoonmaak actie van de hele zuid-hal, waar nu zelfs de laatste geurtjes van brand zijn verdwenen, wordt de wederopbouw voortvarend ter hand genomen. Iets dichter bij de ingang op de locatie van de voormalige kinderopvang worden nu onze ruimtes weer opgebouwd. We krijgen een ingang aan de zijde van de grote zaal in de noord-hal en een ingang aan de gang tegenover de aerobic-zaal.

Onze eigen grote oefenzaal geeft tevens toegang tot twee behandelcabines en het kantoor. Onze derde cabine naast het wellness gedeelte blijft op dezelfde locatie gehandhaafd. Half juli hopen we weer terug te kunnen verhuizen vanaf onze tijdelijke ruimte. Om meer “buiten” sfeer te creëren wordt het plafond in de oefenzaal voorzien van een fraai led-armatuur wat een blauwe lucht met wolken laat zien :-). Zoals het er dus nu naar uit ziet zijn we dus binnen een half jaar na de brand weer terug in onze eigen ruimtes.