Nieuwtjes over contractering 2016, on line inschrijving, stage, Wifi, klanttevredenheid en bereikbaarheid in de vakantie periode

  • Uiterlijk 01 november 2015 moeten alle zorgverleners de contracten met de zorgverzekeraars hebben gesloten voor contractjaar 2016. Op dit moment komen de eerste aanbiedingen (waar wij overigens als zorgverlener alleen maar ja of nee tegen kunnen zeggen!) binnen. Vanaf 01 november kunnen wij u dus ook pas definitief vertellen met welke zorgverzekeraars wij wel of geen overeenkomst hebben gesloten voor 2016. In 2015 hebben wij met alle grote zorgverzekeraars een overeenkomst gesloten.
  • On line inschrijving gaat in het najaar een vervolgfase in, waarbij u ook naast ons intake-formulier ook eventuele screenings- en/of vragenlijsten al direct thuis kunt invullen middels een inlogcode die u van ons krijgt.
  • Op 17 juli heeft Lieke Wijnands haar stage bij ons afgerond. Vanaf eind augustus zal Lindsey van Bemmel, ook een stagiaire van Hogeschool Zuyd, haar opwachting op locatie Rakthof komen maken.
  • Vanaf 20 juli is er, na uitbreiden van onze automatisering, een beschermde Wifi inlog mogelijkheid voor onze klanten. Het password zal bij onze balie verkrijgbaar zijn. Mailen en WhatsApp is dan beschikbaar voor uw smartphone/tablet. Web-surfen vooralsnog niet i.v.m. beveiliging.
  • De scoren over de klanttevredenheid waarvoor wij bij intake uw email adres vragen over de eerste zes maanden zijn binnen. Wij scoren als praktijk een 9,2 op een score van 10 en liggen daarmee boven het streek- (binnen 25 km), provinciale- en landelijke gemiddelde. Dat wil niet zeggen dat we nu op onze lauweren gaan rusten 😉 , maar continue bezig blijven om onze zorg op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te handhaven.
  • Al onze locaties zijn tijdens de vakantieperiode geopend (met soms een aangepaste bezetting). Telefonisch zijn wij dan het beste tussen 09:00 en 12:00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden zal u een voicemail optie worden geboden waar u een terugbelverzoek op kunt achterlaten of een korte mededeling kunt doen.