Na, sinds 01 maart 2016,  eerst twee avonden per week op locatie Body Business voor onze praktijk gewerkt te hebben is Mike nu sinds 01 september 2016 in full-time dienstverband. Mike werkt op locatie Body Business dagelijks, waaronder ook twee avonden en is op woensdag en vrijdag morgen werkzaam op locatie Rakthof.

Hij stelt zich hierbij even verder voor:

Ik ben woonachtig in Mierlo en sinds maart 2016 werkzaam bij Fysio Rakthof. Na een loopbaan binnen defensie ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool in Breda. Ik heb verschillende aanvullende cursussen gevolgd, met name gericht op diagnostiek en revalidatie van orthopedische klachten en ganganalyse. Tevens heb ik ervaring in het begeleiden van patiënten met psycho-somatische klachten. In het dagelijks leven ben ik actief bezig met sport en houd ik er een actieve levensstijl op na.