Omdat we steeds meer gebruik maken van objectieve meetinstrumenten in de vorm van vragenlijsten en de verwerking daarvan arbeidsintensief is, hebben we onze systemen uitgebreid met de mogelijkheid om de klant thuis de lijst te laten invullen.
Daarvoor hebben we een nieuwe beveiligde webserver geplaatst zodat alle data afgeschermd en veilig in ons EPD komen. Je krijgt van de behandelend fysio een mailtje met een link daarin vermeld. Door op deze link te klikken kom je in de beveiligde omgeving en kun je de -voor jou klaargezette- vragenlijst(en) openen en invullen. Na het afronden krijg je een mailtje dat dit succesvol gebeurd is en na verdere verwerking krijg je nogmaals een mailtje dat je fysio de lijst heeft geaccordeerd. Ook kun je zelf door de originele link te gebruiken terugkijken op de ingevulde vragenlijst(en).
Om al uw gegevens ook veilig het internet te laten passeren gebruiken wij sinds vorig jaar een beveiligde verbinding (https) waarbij je in de browserbalk een slotje ziet staan. Dit geldt natuurlijk ook voor het intake invul formulier.
Vaak vragen onze klanten ons waarom die intake jaarlijks ingevuld dient te worden. De gegevens zijn toch bij ons bekend?? Reden is het frequent wisselen van verzekeraar per jaarovergang, de medische achtergrond is steeds een momentopname en je toestemming voor behandeling, die je geeft in de intake, is een wettelijke vereiste.