De mening van onze klanten is op twee gronden belangrijk voor ons. In de eerste plaats willen wij zelf de tevredenheid en opmerkingen van onze klanten graag horen, daarnaast willen ook de verzekeraars, in het kader van transparantie van de zorg, meer inzicht in het presteren van de zorgverleners
Ook al realiseren wij ons goed dat veel mensen inmiddels “enquête en vragenlijst moe” zijn, vragen wij toch om de medewerking van onze klanten hierbij.

Aarzel zeker niet om uw reactie op behandelingen die je bij ons (hebt) ondergaat(n) via de mail naar ons toe te sturen met daarbij vermeld of we je naam voor site publicatie mogen gebruiken. Een selectie van deze reacties staan op de site bij de klantervaringen.

Daarnaast vragen wij alle nieuwe en bestaande klanten of zij mee willen werken aan een landelijk kwaliteit-meet systeem (de zo genaamde CQ index oftewel Fysio Prestatie monitor). Hiervoor dien je ons toestemming te geven om het ons bekende email adres van jou aan deze landelijke organisatie door te geven. Via dit bureau krijg je (geheel anoniem trouwens) de uitnodiging een vragenlijst online in te vullen. Wij gebruiken de uitkomst daarvan voor onze eigen kwaliteitcontrole. De verzekeraar verwacht ook een bepaald minimum aantal ingevulde vragenlijsten per praktijk om de ervaringen van hun klanten aan het zorgverlenersveld te kunnen spiegelen. Uiteindelijk gaat dit ook weer een rol spelen in toekomstige contracten tussen zorgverzekeraar en zorgverlener.

Op onze site ziet je hier de meest actuele beoordelingscijfers. Met een score van bijna 9,1 zijn we vorig jaar in de top van de plaatselijk, regionale en zelfs landelijke beoordelingsresultaten geëindigd.