Met alle grote zorgverzekeraars (zoals CZ, VGZ, Zilverenkruis -voorheen Achmea-, Menzis en Multizorg) hebben wij voor 2017 een overeenkomst gesloten. Concreet betekent dit voor onze klanten dat ze met zowel een natura- als restitutie polis bij ons terecht kunnen en dat hun behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.
Met de verzekeraars “Zorg en Zekerheid” (Z & Z) en met “de Friesland zorgverzekeraar” hebben wij geen contractafspraken kunnen maken. Klanten van deze zorgverzekeraars die bij ons behandeld willen worden ontvangen dan zelf een nota voor de behandeling die zij rechtstreeks aan ons dienen te betalen. Zelf moeten ze de factuur indienen bij hun verzekeraar. De hoogte van de te ontvangen vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden die per verzekeraar verschillen!