Sportcentrum Body Business

Per 1 april 2017 zal Fysio Rakthof op locatie Body Business (de Braak) een samenwerking aangaan met Basic Fit. Het sportcentrum Body Business houdt dan op te bestaan en Basic Fit wordt de nieuwe uitbater. Lees hier meer.
Voor onze fysiotherapiepraktijk zal weinig tot niets gaan veranderen in de samenwerking met het sportcentrum en in locatie van onze praktijk. Wij blijven onze eigen klanten begeleiden in de zaal en net zoals als nu, hoeven die ook geen lid van het sportcentrum te zijn.
De grootte van de praktijk zal waarschijnlijk iets aangepast gaan worden, er zal uitbreiding plaatsvinden met zo’n 25 m2.
Mochten er naar aanleiding van deze nieuwe samenwerking belangrijke mededelingen te doen zijn, dan kun je deze terugvinden op onze website, www.fysio-rakthof.nl en in de navolgende nieuwsbrieven.