Femke
De komende zomermaanden is de praktijk normaal geopend. De collega’s vangen hun vakanties onderling op. Het kan dus voorkomen dat je (in overleg) gedurende een paar weken door een andere fysio of op een andere locatie behandeld wordt. Daarnaast komt fysiotherapeute Femke Kastelijn (sommige zullen haar nog kennen van haar succesvolle stageperiode bij onze praktijk begin 2016) gedurende de zomermaanden ons team versterken.

Rob is gedurende een langere periode afwezig en zal naar verwachting vanaf half september weer aanwezig zijn.

Krijg je geen respons op een verstuurd appje naar je fysio dan kan het zijn dat deze fysio met vakantie is en neem dan contact op met de praktijk (telefonisch 0492-516549 of per mail: info@fysio-rakthof.nl).

Onze administratie is telefonisch van 24 juli tot 28 augustus uitsluitend in de ochtend te bereiken tussen 09:00 en 12:00 uur.
Buiten deze tijden kun je een voicemailbericht inspreken, houdt er dan wel rekening mee dat de kans aanwezig is dat dit pas de volgende werkdag wordt afgeluisterd.