Heb je ook last van vermoeidheid rondom de kaak, het niet goed kunnen openen van je mond, pijnlijk/vervelend knakkend geluid/gevoel van je kaak, tand en/of kiespijn die maar niet over wil gaan (ondanks tandheelkundige behandeling) of moeite met eten dan wil onze collega Joyce van Ooijen zich er graag in vast bijten om je hier van af te helpen.
Joyce heeft een cursus gevolgd waarbij ze zich heeft verdiept in kaakklachten. De kaak is vaak een ondergeschoven kindje binnen de fysiotherapie, maar speelt een grote rol bij verschillende klachten. Zo is er een samenhang tussen hoofdpijn en kaakproblemen, kaakproblemen en nekklachten, kaakproblemen en oorklachten en kaakproblemen en evenwichtsproblemen.
Dus heeft u een van bovenstaande problemen of een andere klacht welke zich bevindt in de schedel- en/of aangezichtsregio. Neem gerust contact met ons op!