Door het grote klantenaanbod op de drie andere locaties is het ons niet mogelijk gebleken om voor de locatie Evertsenstraat voldoende tijd vrij te maken.
Incidenteel zullen hier mogelijk nog wel behandelingen plaatsvinden (de ruimte blijft vooralsnog beschikbaar), maar het zal geen vaste praktijklocatie meer zijn.

Om wachttijden te voorkomen of zo kort mogelijk te houden hopen we binnenkort een nieuw collega voor ons team te kunnen voorstellen! De zoektocht naar een collega die toegevoegde waarde aan het huidige team met zich meebrengt lijkt nu vruchten af te werpen en met meerdere sollicitanten worden gesprekken gevoerd.

Michelle gaat haar werkterrein vanaf begin december verleggen van Mierlo-Hout, waar ze op de ochtenden werkt (ma-woe-vrij) en de Evertsenstraat (di-do) naar de Rakthof en behandelingen op locatie/aan huis.
Karin gaat vanaf begin december parallel met Wouter te werken om de overname van zijn klanten zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen. Ze zal dan dus op ma-woe-vrij ochtend op locatie Alphonsus (Mierlo-Hout) aanwezig zijn.

DE entree op locatie “de Braak” is inmiddels door Basic Fit geheel verbouwd. Dit is de ingang aan de rechter zijde als je door de poort loopt. Om toch voor onze klanten een betere toegangsoptie te verkrijgen is de entree voor de Fysio klanten verlegd naar de linkerzijde van het gebouw (de “oude” rolstoelingang). Deze is voorzien met een bel systeem voor alle gebruikers van de linker (zuid) hal en dus ook voor ons. Meldt je hier en de deur wordt op afstand geopend. Klanten die ook sporten bij Basic Fit en dit willen combineren met hun fysio behandeling dienen “gewoon” van de Basic Fit ingang gebruik te maken en zich met hun pasje toegang verschaffen.