Met de uitzonderlijke weerssituaties zoals 11 december 2017 jl. in gedachten, hebben wij hiervoor een protocol voor onze praktijk vastgesteld.

Bij KNMI code ROOD sluit de praktijk. Dit omdat we zowel onze klanten als onze medewerkers niet in gevaarlijke verkeerssituaties willen brengen. Onze medewerkers zullen hun klanten van die dag zelf benaderen met een nieuwe afspraak dag/tijd voorstel.

Bij KNMI code ORANJE sluit de praktijk niet compleet, maar is het aan de medewerkers zelf en natuurlijk aan de klant om de keuze te maken wel of niet de afspraak na te komen. Onze 24 uur voortijdige afmeldingsregeling is dan natuurlijk voor onze klanten niet van toepassing! Mocht je fysio zelf niet aanwezig zijn, dan wordt dit zo snel mogelijk aan je medegedeeld per telefoon of app.

Bij KNMI code GEEL zullen onze medewerkers normaal aanwezig zijn en gelden de normale afmeldingsregelingen voor onze klanten zoals vermeld in de behandelvoorwaarden.