Vanaf 16:00 tot 19:00 uur hadden we de gastzaal van zorgcentrum Alphonsus gereserveerd voor een afscheid van onze collega Wouter die na bijna 40 jaar werken per 01 januari gestopt is als actieve fysiotherapeut. De belangstelling was overweldigend. Een gestage rij mensen kwam gedurende die drie uur binnen. Zowel klanten/oud klanten als relaties en collega praktijk fysio’s zijn een hand (en vaak kus ;-)) komen drukken waarbij het aantal meegebrachte attenties een grote eettafel geheel vulde. Overweldigend die belangstelling en blijken van waardering!! Alle collega’s hebben ingesprongen bij de organisatie en serveren van hapjes en drankjes waardoor ook zij met veel van Wouters – inmiddels oud – klanten contact hebben gehad.
Alle bezoekers, van harte bedankt voor jullie komst en warmte!

Wouter en Fysio Team Rakthof