Ok, er gaat niets boven een heerlijk chocolade-eitje, maar in het kader van een gezonde leefstijl zullen wij in de aanloop naar Pasen 2018 van 26 tot en met 30 maart op de praktijken aan het Rakthof en Alphonsusplantsoen ook snoeptomaatjes in onze wachtkamer hebben………………….want in 1 paaseitje zit net zoveel energie als in een appel of waterijsje! Het levert verder ook geen gezondheidsvoordeel en om die calorieën te verbranden moet je 10 minuten wandelen, 8 minuten fietsen, 5 minuten hardlopen of 20 minuten staan!
Snoeptomaatjes dragen bij aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten, zijn caloriearm en bevatten naast vitamine C ook voedingsstoffen die onder andere zorgen voor een goede zenuwgeleiding waardoor die de spierwerking bevordert. Van dat laatste wordt ons fysiotherapeutenhart blij.

Wij wensen iedereen fijne Paasdagen!