Naar aanleiding van de persconferentie van kwart over vijf vanmiddag betreffende de aangescherpte Corona maatregelen, gegeven door de ministers Slob en Bruins, bereiken ons via de mail en app al veel vragen.

De belangrijkste antwoorden willen we meteen met jullie delen:

Fysiotherapie blijft een toegankelijke zorg en de praktijken zijn dan ook geopend, met natuurlijk in achtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Ondanks de sluiting van alle Basic Fit vestigingen in Nederland vanaf zondagavond 18:00 uur, waaronder dus ook de vestiging aan de Braakse Bosdijk in Helmond, blijft onze Fysiopraktijk daar op locatie Braakse Bosdijk wel geopend (toegang via onze  “eigen” voordeur van het linker gebouw).

Alle geplande afspraken voor maandag a.s. de 16-de maart en daarop volgend gaan dus voor alle locaties gewoon door. Ook voor onze nieuwe locatie “Infinity Fitness” in Mierlo-Hout. 

Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM, nu is de geadviseerde afstand van 1,5 meter tussen mensen onderling tijdens de behandelingen er meestal niet.

Om toch veilig te kunnen werken voor onszelf en onze klanten hebben we ook jullie medewerking hard nodig. We werken dus alleen als we ons fit voelen. We gaan er vanuit dat jij dit ook doet, dus heb jij last van de voorgeschreven symptomen dan graag telefonisch of via de mail annuleren. Dit dan graag ruimschoots voor je afspraak tijd indien dit mogelijk is.

Wel nemen we nog extra maatregelingen:
• Niet te veel klanten gelijktijdig in de zaal, we proberen een stoel tussenruimte te houden.
• Na elke behandeling worden alle contact oppervlakten gereining
• Op de balie staat voor ieder die wil desinfectiegel
• We verwelkomen je graag maar je jas mag je even zelf ophangen
• Wij wassen onze handen vanzelfsprekend al heel vaak

Mochten er andere richtlijnen komen dan zullen we deze uiteraard gaan opvolgen.

Houd onze website in de gaten en volg onze berichten via de nieuwsbrief.

Vragen dan mail of bel ons gerust.

En verder zorg goed voor jezelf & voor elkaar