Uit een enquête van CNV is gebleken dat 2 op de 5 thuiswerkers (41 procent) aangeeft vaker last te hebben van fysieke klachten. 1 op de 10 brengt sinds het thuiswerken vaker een bezoek aan een fysiotherapeut.

Een verkeerde werkhouding, stress, vermoeidheid. zomaar enkele factoren die meespelen in de toename van fysieke klachten door thuiswerken.

In deze tijd waarbij het thuiswerken de nieuwe standaard is, is het belangrijk om klachtenvrij te kunnen blijven functioneren.

Steeds meer mensen weten de weg naar onze praktijk te vinden en we merken dat thuiswerken een duidelijke oorzaak is waarom mensen komen. Velen hebben last van hun nek, schouder en/of rug. Vaak is dit toe te schrijven aan een verkeerde werkplek, te weinig beweging of een combinatie van factoren die deze rare tijd met zich meebrengt.

Heb je ook vaker klachten sinds je vanuit huis aan het werken bent en wil je graag ondersteuning om gezond te kunnen werken? Maak dan een afspraak met 1 van onze fysiotherapeuten!