Even voorstellen:

Hoi allemaal, vanaf 26 juni 2021 ben ik werkzaam bij Fysio Rakthof, zowel op locatie Rakthof als op locatie de Braak.

Mijn naam is Coen van den Wollenberg. Ik ben 30 jaar jong en kom uit Weert. Mijn hobby’s zijn voetballen, fitness en momenteel train ik voor het lopen van mijn eerste marathon.

Na mijn middelbare school ben in begonnen aan de hbo-opleiding SPECO, sportmarketing en communicatie. Nadat ik deze succesvol heb afgerond heb ik na een lange zoektocht een tijd lang gewerkt voor de voetbalclub MVV in Maastricht. Ondanks dat dit een superleuke werkomgeving was die perfect aansloot op mijn studierichting miste ik iets. Na een tijdje merkte ik dat ik geen energie kreeg van het werk dat ik deed en besloot ik dat het tijd was om iets anders te gaan doen. Ik ben toen na lang wikken en wegen begonnen aan een hbo-opleiding fysiotherapie aan hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein. Een schot in de roos!

Ik ben nu al een tijdje werkzaam als fysiotherapeut. Voorheen combineerde ik twee banen Weert en in Someren, nu werk ik fulltime in Helmond. In Weert werkte ik vooral met patiënten rug en nekklachten evenals een grote groep long en hartrevalidatie. Het afgelopen jaar kwam daar een grote groep COVID-19 revalidatie bij! Hierin stond ik altijd voor een actieve aanpak en begeleide ik niet alleen patiënten individueel, maar ook in (fysio)fitness, medische trainingstrajecten of outdoor trainingen naar hun doel!

In Someren werkte ik vooral met de oudere doelgroep, denk hierbij aan de vooral orthopedische kant van fysiotherapie met nieuwe heupen en knieën, maar ook veel rug, nek en schouderklachten. Tijdens mijn opleiding en in cursussen heb ik ook ervaring opgedaan met de psychosomatische kant van fysiotherapie, waar ik geleerd heb niet alleen naar de klacht te kijken, maar ben ik ook geïnteresseerd geworden in de persoon achter de klacht. Dit neem ik dan ook, waar nodig, mee in mijn therapie.

Valt u binnen een van deze (doel)groepen, of heeft u last van een van deze klachten, dan is de kans groot dat wij elkaar binnenkort gaan tegenkomen. Uiteraard kunt u met andere fysieke klachten ook altijd bij mij terecht.

Spreek me gerust een keer aan binnen de praktijk, in ben altijd in voor een praatje.