Op woensdag 16 maart 2022 was het voor ons zover. Net als alle andere bewoners van de oudste groep aanleunwoningen aan het Alphonsusplantsoen ontkomen ook wij niet aan verhuizen. In het kader van de herstructurering/sloop/nieuwbouw van het woonzorgcentrum Alphonsus aan de Hoofdstraat en Alphonsusplantsoen in Mierlo Hout, zal er in fasen gesloopt en herbouwd worden. De bewoners van de aanleunwoningen zijn de afgelopen weken voor het merendeel verhuisd naar de nieuwbouw appartementen aan de westzijde van de Hoofstraat langs het spoor.

Wij zijn “terug” verhuisd naar de plek in het hoofdgebouw waar we in 1993 ooit begonnen met de samenwerking met het verzorgingshuis en wel aan de uiterst linkerzijde van het gebouw. Wij zijn bereikbaar via de grote automatisch openende deuren aan de linkerzijde gezien vanaf de Hoofdstraat. Ons adres wordt vanaf nu dan ook weer:

Hoofdstraat 176, 5706 AP Helmond
(i.p.v. Alphonsusplantsoen 30, 5706 BC Helmond).

De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is op de openbare parkeerplaats tussen het verzorgingshuis en de “Houtse Bazar”.