Na het afscheid van Joyce en Femke hebben we de eerste invulling om ons team weer op volledige sterkte te krijgen, gevonden in Sander. Hij stelt zich hieronder aan jullie voor. We zijn op dit moment druk bezig om nog een fysiotherapeut te werven voor ons team (weet je iemand….laat het weten ;-). In deze overspannen arbeidsmarkt vormt dat een hele uitdaging, maar we hopen toch snel hier nog iemand aan jullie te kunnen voorstellen.

Hoi allemaal,

ik ben Sander Lazonder en op 1 mei 2022 begin ik mijn werkzaamheden bij Fysio Rakthof. Even wat over mezelf ik ben 29 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochter van 7 maanden. Ik woon in Helmond en voetbal in een vriendenelftal bij vv Bruheze. Daarnaast speel ik om de week zaalvoetbal. Voetbal is dan ook mijn grote hobby, maar als het even kan probeer ik bijna alle sporten wel te volgen.

Na het behalen van mijn VWO diploma, op het dr. Knippenberg college, koos ik ervoor om me in te schrijven voor de studie fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hier ben ik in februari 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In april 2017 ben ik vervolgens begonnen met werken als fysiotherapeut in Duitsland. Dit was in een praktijk met een Nederlandse eigenaar en voornamelijk Nederlandse fysiotherapeuten. Hier heb ik zowel in de praktijk als aan huis klanten geholpen. Ik heb ervaring op gedaan in verschillende doelgroepen binnen de fysiotherapie. Door te werken in deze verschillende doelgroepen heb ik geleerd, dat ongeacht de klacht of leeftijd, de beste resultaten behaald worden door een goede samenwerking tussen therapeut en klant. De laatste twee jaar heb ik me vooral gefocust op klanten met klachten van de schouder. Maar na vijf jaar met plezier te hebben gewerkt, is het nu tijd voor de volgende stap in mijn carrière.

En die volgende stap is dus bij Fysio Rakthof. Je kunt mij vanaf 1 mei vinden op locatie Rakthof en de Braak.