Bijna 19 jaren hebben wij fysiotherapeutische diensten aangeboden op de Braakse Bosdijk 3 in Helmond. Bij de start heette deze locatie Body Business, genaamd naar het gelijknamige fitnesscentrum waarbinnen onze fysiopraktijk zich bevond. Later werd het omgedoopt tot locatie “de Braak” na de overname van Body Business door Basic Fit.

Met het oog op de toekomstplannen van onze praktijk (waarover binnenkort meer nieuws!) was al langer het idee ontstaan om de activiteiten te gaan concentreren op de locaties Rakthof en Mierlo-Hout. De huidige ontwikkelingen door de sterk toegenomen overheadkosten en personeelskrapte hebben deze plannen in een stroomversnelling doen komen met als resultaat dat wij vanaf  01 december 2022 stoppen met deze dependance van de fysiopraktijk op locatie “de Braak”.

Vanaf 01 januari 2023 zullen de collega’s van “de Fysioclub” hun keten uitbreiden met een fysiotherapiepraktijk op deze locatie.

Uiteraard zijn onze klanten van locatie de Braak meer dan welkom op onze locaties Rakthof en Mierlo-Hout en zullen wij onze behandelingen daar voortzetten zoals u van ons gewend bent.

Mochten er nog vragen zijn? Spreek dan gerust een medewerker van ons aan of geef ons een belletje (0492-516549) en/of een mailtje (info@fysio-rakthof.nl).