Copy
View this email in your browser
De feestdagen zijn weer achter de rug en de maand januari loopt alweer bijna ten einde. Heeft u de maand januari gebruikt om bij te komen of om juist actief aan uw goede voornemens te werken? Wist u dat sinds deze maand artrose behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering? In deze nieuwsbrief vindt u hier meer informatie over! Daarnaast hebben wij een gezellige afscheidsborrel gehad van onze collega Wouter, heten wij twee nieuwe collega's van harte welkom en zijn wij erg benieuwd wat u van onze dienstverlening vindt!
Basispakket van de zorgverzekering breidt uit!
Het nieuwe jaar is gestart met een uitbreiding in het basispakket van de zorgverzekering. Patiënten met artrose aan de heup- en kniegewrichten krijgen nu sinds 1 januari 2018 de eerste 12 behandelingen met fysio- en oefentherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

Wist u dat ruim 3 miljoen mensen in Nederland last hebben van artrose? Bij artrose wordt kraakbeen dunner en zachter. Dit leidt in de meeste gevallen tot vervorming van het bot waardoor pijn en stijfheid optreedt. Heeft u te maken met artroseklachten? Dan is het belangrijk om in beweging te blijven! Door regelmatig te bewegen, houdt u het kraakbeen zo gezond mogelijk. Wilt u verantwoord bewegen en kunt u hierbij hulp gebruiken? Neem dan contact op met ons! 
Contact opnemen
Gezellige afscheidsborrel van collega Wouter Simonse!
Vrijdag 12 januari van 16.00 uur tot 19.00 uur hadden wij de gastzaal van zorgcentrum Alphonsus gereserveerd voor een afscheidsborrel van onze collega Wouter die na bijna 40 jaar bij ons te hebben gewerkt, per 1 januari gestopt is als actieve fysiotherapeut. De belangstelling was overweldigend! 
Lees meer
Even voorstellen..
Bob Lagas, een in Eindhoven woonachtige fysiotherapeut en sinds 1 januari 2018 bij ons werkzaam. Hij is bekend in de sportwereld met zijn fysiobegeleiding en op dit moment bezig met zijn Master Manuele Therapie! Wij zijn erg blij met Bob en heten hem meer dan welkom in onze praktijk! Heeft u klachten aan bijvoorbeeld uw rug, nek of schouder? Dan bent u bij Bob aan het juiste adres!
Cathleen Ditchburn is sinds 1 januari 2018 het administratieve kader komen versterken. Jolanda is wat minder gaan werken en Cathleen vult de twee vrijgekomen middagen op donderdag en vrijdag op. Cathleen heeft al ruime ervaring in de fysiotherapie en ook haar heten wij meer dan welkom in onze praktijk!
Wat vindt u van onze dienstverlening?
Beoordelingen worden steeds belangrijker. Hoe vaak leest u eerst de beoordeling van een hotel of restaurant voordat u reserveert? In de zorg wordt ook steeds meer waarde gehecht aan online beoordelingen. U zou ons enorm helpen als u online een beoordeling kunt achterlaten over onze praktijk. 

Wij zijn erg benieuwd wat u van onze dienstverlening vindt en waarderen het als u een beoordeling achterlaat op Google, Facebook of Zorgkaart Nederland! Heel erg bedankt voor de medewerking.
Beoordeel ons op Google
Beoordeel ons op Facebook
Beoordeel ons op Zorgkaart Nederland
Blijf op de hoogte van het laatste praktijknieuws en volg ons via Social Media!
U ONTVANGT DEZE MAIL OMDAT U EEN RELATIE OF KLANT VAN FYSIO RAKTHOF BENT EN VOORKOMT IN ONS E-MAILBESTAND.
© 2018 FYSIO RAKTHOF


- UITSCHRIJVEN - 


Copyright © 2018 Fysio Rakthof, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp