Copy
View this email in your browser
In verband met drukke bezigheden ontvangt u net op de valreep de nieuwsbrief van mei. Iets later dan gepland, maar zeker de moeite waard om te lezen! Onze excuses en wij danken u voor uw begrip.

In de nieuwsbrief van deze maand: hoe gaan wij zo zorgvuldig mogelijk om met uw medische en persoonlijke gegevens? Dit kunt u lezen in onze nieuwe privacyvoorwaarden! Daarnaast hebben wij verschillende tips voor u op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat u fit en geconcentreerd blijft op uw werk en zijn wij erg benieuwd wat uw ervaring is met onze praktijk!
Nieuwe privacyvoorwaarden van Fysio Rakthof
Per 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Bij Fysio Rakthof is daarom het privacy beleid aangepast. Wat ons betreft informeren wij u ook in de toekomst. Vanwege de AVG dient u ons daar wel opnieuw toestemming voor te geven. Om onze nieuwsbrief gewoon te blijven ontvangen hoeft u niets te ondernemen, op deze manier blijft u op de hoogte van het laatste nieuws, updates en acties van ons.

Deze mailing is verzonden naar reeds bestaande relaties van Fysio Rakthof en/of mensen welke te kennen hebben gegeven interesse te hebben.

Wij zijn continue bezig ons adressenbestand up-to-date te houden en trachten hierbij ook alleen mensen hierin te houden welke expliciet hebben aangegeven onze informatie te willen ontvangen. Mocht uw adres per ongelijk op onze lijst zijn gekomen / u geen interesse heeft in onze informatie, verzoeken wij u dit per direct kenbaar te maken waarna wij uw adres direct van onze lijst zullen verwijderen.

Bedankt voor de medewerking!
Privacyvoorwaarden inzien
Fit en geconcentreerd blijven op uw werk?
Vindt u het moeilijk om fit te blijven en uzelf te concentreren op uw werk? Logisch dat u na een tijdje in een dip belandt. Is uw concentratie na een paar koppen koffie nog steeds ver te zoeken? Wij hebben verschillende tips voor u op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat u op uw werk fit en geconcentreerd blijft!
Tips lezen
Heeft u ons al beoordeeld op Google?
Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit van zorg en optimale ervaring met onze praktijk en medewerkers. Daarom vinden wij het erg waardevol om van u te horen wat uw ervaring is met onze praktijk. Deze feedback gebruiken wij uiteraard om onze kwaliteit steeds verder te verbeteren! 

U zou ons enorm helpen als u online op Google een beoordeling achterlaat over onze praktijk!
Fysio Rakthof beoordelen
Blijf op de hoogte van het laatste praktijknieuws en volg ons via Social Media!
U ONTVANGT DEZE MAIL OMDAT U EEN RELATIE OF KLANT VAN FYSIO RAKTHOF BENT EN VOORKOMT IN ONS E-MAILBESTAND.
© 2018 FYSIO RAKTHOF


- UITSCHRIJVEN - 


Copyright © 2018 Fysio Rakthof, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp