Ervaringen

Jouw mening over ons

De kwaliteit van zorg is voor ons zeer belangrijk en daarom wordt het continue getoetst. De ervaringen van jou zijn hierbij van essentieel belang! Deze ervaringen delen we daarom dan ook graag met je.

Om te meten wat je als patiënt hebt ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen Fysio Rakthof verstuurt Qualizorg vragenlijsten naar patiënten die vrijwillig deelnemen aan dit anonieme onderzoek. Ben je bij Fysio Rakthof in behandeling of in behandeling geweest? Dan vragen we je om de vragenlijst van Qualizorg in te vullen. Dit kost je slechts enkele minuten en je zorgt voor het optimaliseren van onze kwaliteit.

Heb je vragen over de vragenlijst of het onderzoek, mail dan naar support@qualizorg.nl.



 
  • 30-09-2020 Het is er erg netjes en ze zijn allemaal even vriendelijk door wie je ook geholpen wordt.
  • 30-09-2020 Attent altijd luisterend oor Juiste behandeling
  • 22-09-2020  zoals vermeld er wordt goed naar mij geluisterd
  • 18-09-2020 De therapeut kijkt niet alleen naar bijv. de knie, maar naar de hele persoon en kan ook goed luisteren!
  • 16-09-2020  Behulpzaam en vriendelijk
  • 14-09-2020  Professionele praktijk.
  • 10-09-2020  Zeer goede begeleiding. Heel professioneel. Ik kan gauw terecht als mijn klachten verergeren. (Reuma) Goede apparatuur om oefeningen te doen.
  • 08-09-2020  Goed gedaan
  • 06-09-2020  Zoals altijd.....ga zo door met jullie top praktijk.
  • 04-09-2020  fijn contact vakkundig geholpen
  • 03-09-2020  Heel erg vriendelijk en zeer begaan met de klachten
  • 03-09-2020  Prima gedaan, het doorsturen naar de huisarts omdat het iets anders was ( ontsteking in het schouder gewricht ).
  • 03-09-2020  Gewoon goed
  • 02-09-2020  deskundigheid en betrokkenheid
  • 01-09-2020  Bedankt voor de goede behandeling van de rugklachten
  • 29-08-2020  Zorgzaam
  • 29-08-2020  Correct en weten waar men over praat wat betreft de behandeling.
  • 28-08-2020  Ze heeft mij perfect geholpen.
  • 28-08-2020  Ga zo door !!
  • 27-08-2020  vriendelijk
  • 26-08-2020  Dat ik altijd top behandeld word. Voel me altijd op me gemak. En zonder me wonderdokter zou het leven een stuk ongemakkelijker zijn. Na 1 consult zijn altijd de klachten al behoorlijk verlicht en na enkele consulten zijn de klachten verdwenen.
  • 26-08-2020  Snelheid van handelen
  • 25-08-2020  dat zij de pijn/klacht d.m.v. drukpunten behandeling de pijn/klacht kunnen verzachten
  • 25-08-2020  hart voor haar vak!