Ervaringen

Jouw mening over ons

De kwaliteit van zorg is voor ons zeer belangrijk en daarom wordt het continue getoetst. De ervaringen van jou zijn hierbij van essentieel belang! Deze ervaringen delen we daarom dan ook graag met je.

Om te meten wat je als patiënt hebt ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen Fysio Rakthof verstuurt Qualizorg vragenlijsten naar patiënten die vrijwillig deelnemen aan dit anonieme onderzoek. Ben je bij Fysio Rakthof in behandeling of in behandeling geweest? Dan vragen we je om de vragenlijst van Qualizorg in te vullen. Dit kost je slechts enkele minuten en je zorgt voor het optimaliseren van onze kwaliteit.

Heb je vragen over de vragenlijst of het onderzoek, mail dan naar support@qualizorg.nl.


Klant van Menno


"aan de kwaliteiten van de fysio (Menno) is geen twijfel, hij is tot nu toe de enige fysio die het probleem bij ook echt aanpakt t.o.v. andere fysio's .. een grote pluim voor hem, een fysio met veel kennis in huis, die ook zoekt naar de kern van het probleem" Menno is betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ik had echt heel veel last en voel me na een aantal behandelingen veel beter. Ook heeft Menno mij uitgelegd, waarom sporten voor mijn spieren heel belangrijk is en heeft mij daarom diverse toestellen uitgelegd en voorgedaan. Sinds 31 mei 2017 heb ik een abonnement afgesloten bij Basic Fit en kan ik de oefeningen goed uitvoeren. Vol lof over Menno. Ik beveel hem bij iedereen. Dikke pluim!! A.G.J.F.P. Verhagen-Slegers

Klanten van Wouter


"Professioneel, begaan, aandachtig luisterend, zeer deskundig. Als vrouw voel ik me veilig en vertrouwd bij hem. Geeft veel goede adviezen en uitgebreide uitleg." ** "Kom er al heel lang en ben zeer tevreden over zijn manier van aanpak. Hij is altijd vriendelijk en heeft een luisterend oor. Ik heb het volste vertrouwen in hem." ** "Top door mijn verhaal serieus te nemen en door te "kijken" met de handen i.p.v. uit een theorieboek" ** "Prima behandeling voor een niet zo gewoon probleem."

Klanten van Karin


"Heel simpel, na 9 behandelingen geen klachten meer. Buiten de behandelingen om was ze ook steeds geïnteresseerd en super vriendelijk" ** "Fijne behandeling, duidelijkheid, navraag doen als therapeute en alles bespreken. Prettig contact" ** "Karin, je was duidelijk en communicatief. Erg fijn! Mocht het nodig zijn (wat ik natuurlijk niet hoop ;-) ) dan kom ik zeker bij jou terug" ** "luisterde goed en zeer empathies"

Klant van Rob


"Is heel begripvol en kan goed luisteren, geeft goede uitleg en heeft humor"

Klanten van Jenny


"Ik ben zeer tevreden over de aanpak en het advies voor de toekomst" ** "Goed geluisterd naar de klacht en van daaruit samen gekeken hoe te behandelen. Geeft een veilig en vertrouwd gevoel".

Klanten van Mike


"Fysiotherapeut komt professioneel over, neemt de tijd om te luisteren en neemt ook de tijd om de behandeling te bespreken en uit te voeren. Top!" ** "Dank je wel dat je er voor mij bent en zoveel tijd in mij steekt! We werken hard en weet zeker dat we met super resultaten komen!!!"

Klant van Joyce


"Dank voor de professionele en aandachtige behandeling van mijn klacht - het niet kunnen slapen i.v.m. pijn - volledig is verholpen. Heel blij mee!"

Klant van Rob en Menno


"Ik wil zeker mijn therapeuten een Topcompliment geven. Ik ben na verschillende operaties, 3 weken coma en 3 maanden opname bij hun begonnen met een conditie ver onder nul. Als ik nu zie waar ik sta, dit heb ik mede aan hen te danken. Ze luisteren goed, ze geven mij goede adviezen en ze behandelen mij Top. Ik ben bij hun geen nummer maar een mens."