Mierlo-Hout Helmond


Locatie Mierlo-Hout bevindt zich tussen de aanleunwoningen van het verzorgingscentrum Alphonsus aan het Alphonsusplantsoen 30 in Mierlo-Hout. Het makkelijkst is de praktijk te bereiken via de parkeerplaats van de Jumbo aan de Pastoor Elsenstraat. Voor onze praktijk zijn drie eigen parkeerplaatsen. Op deze locatie worden naast fysiotherapiebehandelingen voor de bewoners van het zorgcentrum Alphonsus ook fysiotherapie- en manuele therapie behandelingen verricht voor de bewoners van de wijken in de directe omgeving (Mierlo-Hout, Brandevoort, Stiphout en Helmond-West).

Echografie-onderzoeken vinden naast locatie Rakthof ook plaats op deze locatie en wel op dinsdagochtend en donderdagochtend

Sinds 01 maart 2015 is de praktijk op Mierlo-Hout uitgebreid met een grote oefenzaal waar met name orthopedische-/neurologische revalidatie en behandeling voor etalage benen plaatsvindt. De zaal vindt u links naast de achteringang van het verzorgingshuis. Deze ingang gebruiken en eerste gang links inlopen. De zaal wordt gebruikt op maandag- en vrijdagmiddag en dinsdag- en donderdagochtend.

Openingstijden

  • 900 - 1700
  • 830 - 1700
  • 900 - 1700
  • 830 - 1700
  • 900 - 1700

Wie werken er op onze Fysio Rakthof locatie Mierlo-Hout:


Mierlo-Hout